X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Кава з сіллю

Більшість людей звикли пити каву з цукром, але на острові Тайвань вирішили поламати ці традиції і почали пити каву з сіллю. Ті, хто пробував цей незвичайний напій, стверджують, що він має особливий смак, який не можна ні з чим порівняти. Маленька щіпка солі пом'якшує воду і підсилює аромат, а також кави допомагає розкритися по повній. Деякі сорти мають кислуватим смаком, який легко можна компенсувати одним грамом солі. Каву з сіллю прийнято подавати в маленьких кавових чашках, його не проціджують і п'ють з гущею, яку можна осадити двома краплями холодної води. Окремо подають холодну кип'ячену воду, яку запивають кавою.

Також варто відзначити, що цей напій може вийти тільки з якісних зерен, зварених в мідної або латунної турці. Ми пропонуємо вам кілька перевірених рецептів кави з сіллю, які використовують різні народи у всіх куточках світу. Тепер ви зможете спробувати щось незвичайне і запам'ятовується.

choroladka: