<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Секрет кави з зефіром

А чи куштували ви каву та зефір в одній чашці? Так-так. Це майже класичний рецепт. Секрет його крутості дізнаєтесь у кінці статі.

Отже, готуємо каву з зефіром.

Береться кава, можна додати натуральну. Але краще розчинну.

На дні кружки блендером або просто ложкою розштовхується зефір. На 1 склянку води береться одна ціла зефірка. Зверху насипається розчинна кава. І заливається окропом.
Якщо кава натуральна, виливаємо іі прямо на зефір, але без осаду! Цукор — за бажанням.
В результаті утворюється приголомшлива пінка з розчиненого зефіру — тобто кава з маршмелоу!

 

 

кава та зефір

Чим приваблива кава з зефіром?

Тим, що на відміну від вершковою пінки, вона «не падає», а утворюється все більше і більше нової. Смак напою ніжний і незвичайно м’який.

[poll id=»2″]