<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Торт з млинців та кавовим кремом

Пропонуємо приготувати млинцевий торт з кавовим кремом та підняти собі солодкий настрій дня.
Отже, для приготування млинців нам знадобиться:

Торт з млинців
— 1 склянка борошна
— 2 склянки молока
— 1 яйце (велике)
— 1 столова ложка цукру
— 1 щіпка солі
— 1 ст. л. рослинного масла 


  Для приготування кавового крему потрібні наступні інгредієнти:

— 500 мл жирних вершків (33-35%)
— пів склянки цукру
— 3 ложки розчинної кави
 
  Готується кавовий крем за допомогою міксера дуже швидко. Але спочатку треба розчинити каву в невеликій кількості вершків, і тільки потім змішувати всі інгредієнти.
 Важливо: швидкість міксера на початку збивання повинна бути невеликою, поки вся маса не придбає легку густоту. 

Цікава хитрість:

Якщо хочеться, щоб і сам торт був наскрізь просочений кавою, то спечені млинці треба підсушити, щоб вони стали жорсткими, як справжні коржі. А потім просочити свіжозвареною дуже міцною і дуже солодкою кавою. І тільки після цього змастити кремом.
 Ось це буде справжній кавовий млинцевий торт!

 

coffee-blin