<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Кавово-горіховий торт Ідеал

ІНГРЕДІЄНТИ
Для коржа:

кава — 2 ст. л.
масло вершкове — 100 гр
борошно пшеничне — 150 гр
цукор — 3/4 ст
волоські горіхи — 50 гр
яйця — 2 шт
вода — 1 ст. л.
коньяк (або бренді)
розпушувач — 1 ч. л.

 


Для крему:

молоко згущене — 1 банка
кава — 2 ст. л.
масло вершкове — 200 гр
вода — 1 ч. л.

 

Спосіб приготування кавово-горіхового торта Ідеал


Корж: збити яйця з цукром, потім додати масло, потім додаємо розпушувач і борошно. Коли тісто готове, влити каву і збити. Всипати горіхи і просто вмішати в тісто виделкою. Випікати 30 хв. при 180°C духовці. Остудити, розділити на 2 коржа. Коржі треба просочити коньяком.

Крем: збити масло кімнатної температури зі згущеним молоком, додати каву, розчинений у воді і добре збити. Промазати коржі кремом, посипати рубаними горіхами.

 

Кавово-горіховий торт Ідеал

 

Смачного