X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Кава з малиною

Всім відомий чай з малиною, але можна приготувати і прекрасний варіант кави, при цьому додавши до напою не тільки чудовий смак і аромат, але і ряд цілющих властивостей. Адже малина — джерело цукрів, пектинових і білкових речовин, ефірної олії, а також вітамінів C, A, B, і давно вже використовується повсюдно як неперевершений лікарський засіб.

Для приготування однієї порції потрібно:

— кава мелена — 1-2 ч. л.;
— малина — 1 ст. л. ягід.

Почнемо приготування нашоїпрекрасної кави з малиною з того, що в турку всиплемо необхідну кількість меленої кави.
Потім закладаємо ягоди малини, вливаємо воду і ставимо турку на вогонь. На повільному вогні доводимо до кипіння, і як тільки бульбашки почнуть пробиватися крізь пінну скоринку знімаємо турку з вогню. Даємо постояти хвилину-дві.
Тепер готову малинову каву проціджуємо в чашки, додаємо цукор за смаком і подаємо.
Приємного кавування!

choroladka: