Кавове морозиво

Полюбляєте морозиво та каву? 
Дуже простий рецепт морозива з кавою. Приготування суміші займе не більше 10 хвилин. Без використання яєць.

Інгредієнти: 
Молоко — 250мл
Вершки — 250мл (жирність вершків — від 20% до 33%)
Цукор — 4-5 столових ложок (за смаком)
Розчинна кава — 2-3 столові ложки (за смаком)

Приготування: 
За допомогою блендера, міксера або віночка збиваємо молоко, вершки, цукор і каву до однорідного стану. Далі пробуємо отриману суміш на смак. При необхідності, додаємо цукор або кава. Далі суміш перелити в мороженицю і готуємо.

Замість розчинної кави можна спробувати використовувати натуральну мелену каву (або змішати розчинну і натуральну) — виходить дуже незвичайний і цікавий смак.

Приємного смакування!

 

ice-cream