ІНГРЕДІЄНТИ
Для коржа:
кава — 2 ст. л.
масло вершкове — 100 гр
борошно пшеничне — 150 гр
цукор — 3/4 ст
волоські горіхи — 50 гр
яйця — 2 шт
вода — 1 ст. л.
коньяк (або бренді)
розпушувач — 1 ч. л.
Для крему:
молоко згущене — 1 банка
кава — 2 ст. л.
масло вершкове — 200 гр
вода — 1 ч. л.
Спосіб приготування кавово-горіхового торта Ідеал
Корж: збити яйця з цукром, потім додати масло, потім додаємо розпушувач і борошно. Коли тісто готове, влити каву і збити. Всипати горіхи і просто вмішати в тісто виделкою. Випікати 30 хв. при 180°C духовці. Остудити, розділити на 2 коржа. Коржі треба просочити коньяком.
Крем: збити масло кімнатної температури зі згущеним молоком, додати каву, розчинений у воді і добре збити. Промазати коржі кремом, посипати рубаними горіхами.
Смачного