X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Кавове морозиво

Полюбляєте морозиво та каву? 
Дуже простий рецепт морозива з кавою. Приготування суміші займе не більше 10 хвилин. Без використання яєць.

Інгредієнти: 
Молоко — 250мл
Вершки — 250мл (жирність вершків — від 20% до 33%)
Цукор — 4-5 столових ложок (за смаком)
Розчинна кава — 2-3 столові ложки (за смаком)

Приготування: 
За допомогою блендера, міксера або віночка збиваємо молоко, вершки, цукор і каву до однорідного стану. Далі пробуємо отриману суміш на смак. При необхідності, додаємо цукор або кава. Далі суміш перелити в мороженицю і готуємо.

Замість розчинної кави можна спробувати використовувати натуральну мелену каву (або змішати розчинну і натуральну) — виходить дуже незвичайний і цікавий смак.

Приємного смакування!

 

choroladka: