А чи куштували ви каву та зефір в одній чашці? Так-так. Це майже класичний рецепт. Секрет його крутості дізнаєтесь у кінці статі.
Отже, готуємо каву з зефіром.
Береться кава, можна додати натуральну. Але краще розчинну.
На дні кружки блендером або просто ложкою розштовхується зефір. На 1 склянку води береться одна ціла зефірка. Зверху насипається розчинна кава. І заливається окропом.
Якщо кава натуральна, виливаємо іі прямо на зефір, але без осаду! Цукор — за бажанням.
В результаті утворюється приголомшлива пінка з розчиненого зефіру — тобто кава з маршмелоу!
Чим приваблива кава з зефіром?
Тим, що на відміну від вершковою пінки, вона «не падає», а утворюється все більше і більше нової. Смак напою ніжний і незвичайно м’який.