Зефір — це солодкі пастилки, які дещо схожі на жувальний зефір, але його можна їсти сирим, можна підсмажувати на відкритому вогні, готувати з нього торти. Ця солодкість готується з кукурудзяного сиропу, желатину і цукру. Ще одним відмінним варіантом використання маршмеллоу є додавання в гарячі напої, особливо в каву. Натуральна кава з маршмеллоу — відмінне поєднання, тим більше що такий напій готується досить просто і швидко.
Готуємо каву з маршмеллоу
Щоб приготувати каву з маршмеллоу, необхідно просто заварити свіжий кави і покласти в нього маршмеллоу. Коли ця солодкість потрапляє в чашку з гарячим напоєм, частина розчиняється, утворивши світлу піну, а частина залишається шматочками.
Коли подається кава з маршмеллоу, то солодкі десерти можуть і не знадобитися, так як не розчинені шматочки в каву можуть послужити в якості десерту.
Зефір — це аналог пастили, але тільки робляться без яєць. На вигляд ці солодкі шматочки дуже схожі на зефір, хоча це зовсім інше блюдо. Складаються ці цукерки з цукру, кукурудзяного сиропу, желатину, розчиненого в гарячій воді, ароматизаторів і декстрози. Все це збивається до стану губки. Часто маршмеллоу називають міні-зефіром, хоча на смак зовсім інші. На відміну від зефіру, у складі маршмеллоу немає ні яєчного білка, ні яблучного пюре.
Спробувавши каву з маршмеллоу один раз, вже назавжди залишитеся поціновувачем цього чудового напою. Можна також приготувати какао з маршмеллоу, особливо такий напій сподобатися дітям.