Якось випадково відкривши для себе поєднання сиру і кави, ви залишитесь йому вірним на все життя. За статистикою, сир є найпопулярнішою добавкою до ранкової кави в Європі.
Найбільше подобається населенню Європи сир, особливо гарячий — божественно солодкий тягучий аромат, схожий на топленому вершковому маслу, меду і нуге, витікаючий від турки, доповнюється солоним ароматом Маасдама… Обидва аромату настільки густі, важкі, ніби зримі, заповнюють не лише кухню, але і всю квартиру, і навіть, здається, сходовий майданчик.
Сир з кавою -"Чіп і Дейл" — найкраща пара
Кава з сиром ідеальний варіант, щоб насолодитися ним вранці вихідного дня, коли всі домашні ще сплять, коли за вікном ще тиша, але вже відчувається дотик літнього сонця і дихання свіжоскошеної трави…