X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Чізкейк з сиром Маскарпоне

Інгредієнти

  • Для основи:
  • Печиво «Ювілейне» — 2 великі пачки (250 г)
  • масло вершкове 150 г
  • кориця 2-3 щіпки

Для начинки:

  • Сир «Маскарпоне» 250 г
  • цукор 1 стакан
  • сметана (15-20% жирності) 200 г
  • яйця 3 штуки
  • ваніль
  • лимонна цедра (1/3 цедра одного лимона)

 

 

Як готувати Чізкейк

Спочатку готуємо корж. Для цього потрібно подрібнити печиво в крихти, але не зовсім в пил. Потім розтоплюємо масло і поступово втручається в печиво, додаємо корицю.

Отриману масу викладаємо у форму (краще вислати її папером або фольгою, чізкейк буде крихким і витягувати його з форми досить важко). Обов’язково робимо бортики висотою 2,5-3 сантиметри.

Ставимо форму в холодильник. Тим часом збиваємо в блендері сир з цукром, поступово додаючи яйця, ваніль, подрібнену лимонну цедру і сметану (у мене була сметана 15-відсоткової жирності, можна взяти навіть 25-відсоткову).

Витягуємо форму з холодильника і акуратно виливаємо суміш на корж .

Розігріваємо духовку до 180 градусів, під грати, на якій буде стояти форма, ставимо ємність з водою — щоб чізкейк вийшов більш ніжним.

На 180 градусах чізкейк готується близько години, після цього часу він все одно буде не зовсім застиглим — нічого страшного, вимикаємо духовку і залишаємо його всередині ще на годину «доходити».

Потім виймаємо, замотуємо зверху харчовою плівкою і ставимо в холодильник. Попередньо можна прикрасити натертим шоколадом. Чізкейку потрібно провести в холодильнику хоча б дві години.

Витягуємо, нарізаємо — і можна пробувати! Я обожнюю чізкейл з кавою по-віденськи

 Загрузка ...
admin: