<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Кава з Анголи: шляхетність смаку й аромату

Кава в Анголі вирощується ось уже протягом п’ятисот років, причому перші плантації були закладені на території цієї держави ще португальцями. В кінці минулого століття Ангола займала четверте місце в світі за обсягами експорту та по врожайності. До цих пір ця країна постачає на світовий ринок досить якісну каву.

Так, найкраща робуста в Анголі вирощується на півночі країни, в Амбре. Зерна ангольської робусти використовуються в основному для сумішей, якими вони додають гостроти і фортеці. Найбільш відомими сортами ангольської арабіки є Кондо і Андуло. Ці сорти відрізняються благородним ароматом, багатий букет якого можна порівняти за своїми характеристиками з бразильським Сантосом. Глибокий, яскраво виражений смак Кондо і Андуло відомий у багатьох країнах світу — ця кава користується любов’ю багатьох гурманів завдяки своїй м’якості, яка поєднується з міцністю напою.

Кофе из Анголы: благородство вкуса и аромата