Пропонуємо приготувати млинцевий торт з кавовим кремом та підняти собі солодкий настрій дня.
Отже, для приготування млинців нам знадобиться:
Торт з млинців
— 1 склянка борошна
— 2 склянки молока
— 1 яйце (велике)
— 1 столова ложка цукру
— 1 щіпка солі
— 1 ст. л. рослинного масла
Для приготування кавового крему потрібні наступні інгредієнти:
— 500 мл жирних вершків (33-35%)
— пів склянки цукру
— 3 ложки розчинної кави
Готується кавовий крем за допомогою міксера дуже швидко. Але спочатку треба розчинити каву в невеликій кількості вершків, і тільки потім змішувати всі інгредієнти.
Важливо: швидкість міксера на початку збивання повинна бути невеликою, поки вся маса не придбає легку густоту.
Цікава хитрість:
Якщо хочеться, щоб і сам торт був наскрізь просочений кавою, то спечені млинці треба підсушити, щоб вони стали жорсткими, як справжні коржі. А потім просочити свіжозвареною дуже міцною і дуже солодкою кавою. І тільки після цього змастити кремом.
Ось це буде справжній кавовий млинцевий торт!