X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Чорний дрізд

Інгредієнти
на 2 порції:
2-3 ч. ложки чорного меленого кави,
1 склянку води,
на кінчику чайної ложки — цикорій.

 

 

 

 

 

Як приготувати:

  1. Для приготування кави Чорний дрізд підігрійте кавник, ополоснувши її гарячою водою.
  2. Засипте в нього каву, залийте окропом, додайте цикорій.
  3. Поставте чайник на вогонь, доведіть до кипіння, не давши йому закипіти.
  4. Зніміть з вогню, як тільки з'явиться піна, дайте постояти 5 хвилин.
  5. Подавайте, розлив по чашечці.
choroladka: