X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Кава по-домашньому

Репепт для прихильників класики.

Домашня кава — швидко та смачно.

Інгредієнти
на 1 порцію:
100 мл води,
1 ч. ложка кави грубого помелу.

 

 

 


Як приготувати:

  1. Для приготування чорної домашньої кави необхідно каву залити окропом і витримати 5-10 хвилин.
  2. Після чого процідити через фільтровану папір або через марлевое ситечко.
  3. Подати як каву по-турецьки.
choroladka: