X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Кава чорна звичайна

Інгредієнти
на 2 порції:
2 ч. ложки натуральної кави,
200 гр. води,
цукор за смаком.

 

 

 

 

 

 

Як приготувати:

  1. Для приготування звичайного чорного кава необхідно кавоварку (кавник) обполоснути гарячою водою.
  2. Налити воду.
  3. Коли вода нагріється, покласти на фільтр добре змелену каву, довести рідину до кипіння.
  4. Зняти з вогню і дати відстоятися протягом 5-10 хвилин.
  5. Окремо подати цукорницю з цукром.
choroladka: