X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Турецька кава з сіллю і перцем

Інгредієнти:

натуральна кава -1 ч. ложка
сіль — щіпка
чорний перець — ¼ ч. ложки
масло вершкове — 2-3 г
вода — 180 мл


Кип'ятимо в турці воду, засипаємо кави і доводимо до кипіння, потім знімаємо з вогню. Додаємо в каву чорний перець і знову ставимо на вогонь, повторюємо цю процедуру кілька разів, в кінці додаємо вершкове масло і сіль. Наливаємо в чашку тільки, коли гущавина осяде.

choroladka: