X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Алжирська кава з сіллю

Інгредієнти:

кава — 2 ч. ложки
холодна вода — 180 мл
цукровий пісок — 1 ч. ложка
кухонна сіль — щіпка
В турку насипаємо 2 ложечки хорошої кави, цукор, сіль і заливаємо холодною чистою водою. Ставимо на маленький вогонь і, не перемішуючи, чекаємо, поки підніметься пінка доверху. Знімаємо кави з вогню і акуратно ставимо турку в холодну воду на пів-хвилини.

choroladka: