X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Кава Брахмапутра

Інгредієнти
на 4 порції:
10 ч. ложок чорного меленого кави,
1 стакан води.
8 ч. ложок цукру,
4 шт. гвоздики,
натерта на дрібній тертці цедра апельсина,
1 маленька чарка рому,
вершки — за смаком.

 

 


Як приготувати:

  1. Для приготування кави Брахмапутра чорний мелений кава залийте окропом і через 5 хвилин розлийте по чашечці.
  2. Після цього, у кожну чашку покладіть по 2 ч. ложки цукру, по 1 гвоздику, цедру і трохи рому.
  3. До такого напою прийнято подавати окремо вершки.
choroladka: