X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Капучіно з корицею

Інгредієнти
на 1 порцію:
1 ст. ложка кави тонкого помелу,
120 мл холодного молока,
5 гр. кориці.

 

 

 

 

 


Як приготувати:

  1. Для приготування Капучино з корицею зваріть 30-40 мл класичного еспрессо або чорної кави, і вилийте в чашку для капучино. Посипте кави корицею.
  2. Приготуйте спінене молоко. Для одержання молочної піни можна використовувати кавову машину, френч-прес або збивача для молока.
  3. Влийте молоко в каву наступним чином: спочатку направте струмінь молока в центр дна чашки. Потім легкими рухами сформуйте молоком невелику окружність. Коли чашка буде вже практично заповнена, підніміть пітчер і невеликою кількістю молока перекресліть коло по діаметру.
  4. Прикрасьте приготований Капучіно з корицею шоколадною крихтою або використовуйте продукти харчування, створені спеціально для прикраси.
choroladka: