Інгредієнти
на 1 порцію:
1 ст. ложка кави тонкого помелу,
120 мл холодного молока,
5 гр. кориці.
Як приготувати:
- Для приготування Капучино з корицею зваріть 30-40 мл класичного еспрессо або чорної кави, і вилийте в чашку для капучино. Посипте кави корицею.
- Приготуйте спінене молоко. Для одержання молочної піни можна використовувати кавову машину, френч-прес або збивача для молока.
- Влийте молоко в каву наступним чином: спочатку направте струмінь молока в центр дна чашки. Потім легкими рухами сформуйте молоком невелику окружність. Коли чашка буде вже практично заповнена, підніміть пітчер і невеликою кількістю молока перекресліть коло по діаметру.
- Прикрасьте приготований Капучіно з корицею шоколадною крихтою або використовуйте продукти харчування, створені спеціально для прикраси.