X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Подвійна кава

Інгредієнти
на 4 порції:
8 ч. ложок меленої кави,
400 гр. води,
цукор.

 

 

 


Як приготувати:

  1. Для приготування чорної подвійної кави необхідно в кавник покласти кави, залити холодною водою.
  2. Довести до кипіння на слабкому вогні, але не кип'ятити.
  3. Зняти з вогню, всипати другу порцію меленої кави.
  4. Знову довести до кипіння на дуже слабкому вогні.
  5. Подати чорну подвійну каву в чашках.
admin: