X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Кава по-віденськи

ІНГРЕДІЄНТИ
цукор — 1 ч. л.
цукрова пудра, какао-порошок, шоколадний сироп
кава мелена — 6 ч. л.
вершки для збивання — 150 мл

 

 

 

 

 

 

Спосіб приготування кави по-віденьки

Крок 1

  • Збити вершки з невеликою кількістю цукрової пудри в стійку піну, поставити в холодильник.


Крок 2

  • Всипати каву і цукор у турку, залити 2/3 склянки холодної води. На дуже маленькому вогні, помішуючи, довести майже до кипіння, процідити каву у підігріті чашки такого обсягу, щоб кава зайняла менше половини чашки. У гарячу каву покласти холодні збиті вершки, подавати за бажанням з шоколадним сиропом і/або какао-порошком.
Час готування Кількість порцій Складність приготування Кількість калорій Білки Жири Вуглеводи
15 хвл. 2 легко 296 ккал 3 г 28 г 10 г

 

choroladka: