ІНГРЕДІЄНТИ
цукор — 1 ч. л.
цукрова пудра, какао-порошок, шоколадний сироп
кава мелена — 6 ч. л.
вершки для збивання — 150 мл
Спосіб приготування кави по-віденьки
Крок 1
- Збити вершки з невеликою кількістю цукрової пудри в стійку піну, поставити в холодильник.
Крок 2
- Всипати каву і цукор у турку, залити 2/3 склянки холодної води. На дуже маленькому вогні, помішуючи, довести майже до кипіння, процідити каву у підігріті чашки такого обсягу, щоб кава зайняла менше половини чашки. У гарячу каву покласти холодні збиті вершки, подавати за бажанням з шоколадним сиропом і/або какао-порошком.
Час готування | Кількість порцій | Складність приготування | Кількість калорій | Білки | Жири | Вуглеводи |
15 хвл. | 2 | легко | 296 ккал | 3 г | 28 г | 10 г |