X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Кава по-турецьки

Інгредієнти (1 порція):
1 ч. ложка кави дрібного помелу,
1 ч. ложка цукру,
сіль,
чашка води.

 

 

 

 

 

 

Приготування кави по-турецьки:


В турку засипте суміш з кави і цукру або змішайте прямо в ній. Додайте трошки солі. Ретельно перемішану суміш залийте холодною водою і поставте на повільний вогонь. Коли піна підніметься, покласти маленький шматочок льоду в турку і зніміть з вогню. Дайте настоятися кілька хвилин иразлейте по чашках. Прийнято перед розлиттям, акуратно зняти піну, поклавши її в окрему чашку, а потім покласти її у вже налиту чашку назад.

 

choroladka: