X




<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Кава мокко по-арабськи

Інгредієнти
на 4 порції:
6 ч. ложок кави дуже дрібного помелу,
3 ч. ложки цукру.

 

 

 

 

Як приготувати:

  1. Для приготування кави мокко по-арабськи необхідно в гарячу воду всипати каву і цукор, поставити на вогонь.
  2. Довести майже до кипіння, потім зняти і через кілька секунд поставити назад.
  3. Повторити все ще 2 рази.
  4. Готовий напій скропити 2 — 3 краплями холодної води.
  5. Після відстою гущі розмішати і розлити по чашках.
  6. Разом з кавою подати холодну воду у склянках.
choroladka: