Крижана кава з кардамоном

Інргедіенти
4 повних чайних ложки (або за смаком) розчинної кави Moccona Hazelnut
4 ст. л. коричневого цукру або за смаком
4 ст. л. вершків жирністю 20%
2 ч. л. мелених насіння кардамону
колотий лід

 

 

 

 


Спосіб приготування крижаної кави з кардомоном


Крок 1

  • Змішайте мелений кардамон з гранулами кави, залийте 800 мл окропу і перемішайте. Злегка остудіть, потім додайте цукор, перемішайте, щоб вона повністю розчинилася, і остудіть каву до кімнатної температури.


Крок 2

  • Заповніть високі келихи об'ємом 360 мл колотим людом на половину обсягу. Налийте каву, наповнюючи склянку на 2/3.


Крок 3

  • Тримаючи столову ложку над склянкою з кавою, повільно вливайте вершки. Так вони залишаться на поверхні кави, створюючи ефект шаруватого напою. Прикрасьте гілочкою м'яти. Пийте каву через коктейльну трубочку.

Крижана кава