<script async src=»//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js»></script>
<!— Adaptive 2 —>
<ins class=»adsbygoogle»
style=»display:block»
data-ad-client=»ca-pub-7926911561628506″
data-ad-slot=»6660904674″
data-ad-format=»auto»></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Крижана кава з кардамоном

Інргедіенти
4 повних чайних ложки (або за смаком) розчинної кави Moccona Hazelnut
4 ст. л. коричневого цукру або за смаком
4 ст. л. вершків жирністю 20%
2 ч. л. мелених насіння кардамону
колотий лід

 

 

 

 


Спосіб приготування крижаної кави з кардомоном


Крок 1

  • Змішайте мелений кардамон з гранулами кави, залийте 800 мл окропу і перемішайте. Злегка остудіть, потім додайте цукор, перемішайте, щоб вона повністю розчинилася, і остудіть каву до кімнатної температури.


Крок 2

  • Заповніть високі келихи об'ємом 360 мл колотим людом на половину обсягу. Налийте каву, наповнюючи склянку на 2/3.


Крок 3

  • Тримаючи столову ложку над склянкою з кавою, повільно вливайте вершки. Так вони залишаться на поверхні кави, створюючи ефект шаруватого напою. Прикрасьте гілочкою м'яти. Пийте каву через коктейльну трубочку.

Крижана кава